•  0,00

Art+

 • Kunstveilingen

  Lezingen

  Kunst in historisch perspectief, kunstgeschiedenis, nieuwe symbolen in de kunst, iconen van de kunst, maar wij staan ook open voor andere ideeën. Laat ons weten waar u interesse in heeft of wat voor lezingen reeks u wilt geven.

 • intieme locatie voor kamerconcerten van klassiek, jazz tot tango en, pop rock.

  Kamerconcerten

  Mooie intieme concerten op een bijzonder locatie. Van klassieke kamerconcerten, singer-songwriters tot tango en jazz. Houd de evenementen agenda in de gaten via facebook, twitter of laat je e-mailadres achter en je ontvangt een persoonlijke uitnodiging!

   

 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Salon de Tango

  Argentijnse Tango gaat over contact, intimiteit, aantrekken en afstoten. De beginselen van deze mooie sensuele dans is in een aantal workshops te leren.

  more >

 • mysweethome

  Interieuradvies en inspiratie

  Graag denken wij met u mee over de inrichting van uw pand. Of het nu om uw woonruimte gaat of het aankleden van uw bedrijfsruimte. Wat kan kunst betekenen in uw omgeving? Moet het prominent aanwezig zijn en inspireren, motiveren of juist op subtiele wijze een sfeer creëren, de architectuur versterken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Vergaderzaal huren voor brainstormsessies, executive meetings

  Vergaderruimte

  Op zoek naar een leuke inspirerende vergaderruimte? Voor exclusieve board meetings tot creatieve brainstormsessies, service design workshops of een mooie plek om uw zakenrelaties te ontmoeten of uw nieuwe product te presenteren. Meer..

 • prive chef inhuren, prive diner, intiem diner voor besloten gezelschap

  Chez RitsArt

  Heerlijk eten in een exclusieve ambiance met besloten gezelschappen. Meet & Greet diners met de exposerende kunstenaar of een ArtDiner waarbij een kunstenaar aan het werk is, of welke andere kunstvorm dan ook om uw diner een extra dimensie te geven. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Schrijf je in voor onze mailings of volg ons via facebook om op de hoogte te blijven.

  Of Boek nu voor het ART Diner op vrijdag 13 mei

  Aanvang 18:00 u

  Met Nico Capellen,  Duo VOSBROS en kunst van Marie-Jose Robben

  Reservering voor aantal personen:

  Aantal personen vegetarisch:

   

   

   

 • Teambuilding , personeelsuitje bijvoorbeeld sigaren draaien

  Evenementen

  Uw eigen evenement organiseren of laten organiseren door ons. Neem contact op voor de mogelijkheden

 • De galerie als trouwlocatie, voor de huwelijksvoltrekking, recepties, diner en feest

  Bruiloft

  De galerie is een officiële trouwlocatie. U kunt in de intieme ambiance van de galerie jullie huwelijksvoltrekking door de ambtenaar van burgerlijke stand laten plaatsvinden.

  more >